Anunțuri | Casa de Cultură a Studentului - Tg Mureș

Bun venit la pagina de Anunțuri a Casei de Cultură a Studenților Târgu Mureș! Aici veți găsi cele mai recente anunțuri despre oportunitățile de angajare în instituția noastră.

Suntem întotdeauna în căutarea de persoane talentate și pasionate de cultură și arte care doresc să se alăture echipei noastre. În secțiunea de Anunțuri de pe site-ul nostru, veți găsi toate detaliile despre pozițiile disponibile, precum și despre cerințele și termenii de angajare.

Vă încurajăm să vizitați această pagină cu regularitate pentru a fi la curent cu cele mai recente informații și oportunități disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș. Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.

Evenimente

Tabăra de Creație – Fotografie și Pictură, ediția a XII-a

„Rapsodii de toamnă…” Locație: Centrul de Vacanță Sovata II Perioada: 20-22 octombrie 2023 Cazare și masă – asigurate. Secțiuni: – Fotografie – Pictură Înscrierile: – până în data de 13 octombrie 2023 – prin completarea Fișei de înscriere și a GDPR-ului (documente atașate mai jos) – trimiterea prin e-mail a 2 fotografii cu lucrări personale

Citește mai mult »
Anunțuri

ANUNȚ CONCURS NAȚIONAL DE PROIECTE DE TINERET ȘI STUDENȚI 2023

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse- MFTEȘ organizează în perioada 18 august 2023-26 noiembrie 2023 Concursul naţional de proiecte de tineret și studenți 2023, în baza Ordinului Ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse nr. 20645/ 03.08.2023 și a Legii nr 350/ 02.12.2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit

Citește mai mult »
Evenimente

Curs de dansuri populare!

Casa de Cultură a Studenților dă startul unor noi înscrieri studenților pentru a învăta arta dansului popular. Cursurile incep de la 1 septembrie ora 19:00!!! Înscrieri la sediul CCS Târgu Mureș din str. Nicolae Grigorescu nr. 19, et 1 sau pe e-mail: ccstargumures@gmail.com Detalii la telefon 0787.565.338 sau la nr. tel. coordonator Cursurile sunt Gratuite

Citește mai mult »
Evenimente

Concurs de pescuit – Fir Întins

Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș a organizat în data de 19 iulie 2023 concursul de pescuit „Fir întins”, ediția a XIII-a. Acțiunea s-a desfășurat la frumoasa locație „Pescăria Gliga” din Voivodeni. Vremea frumoasă și entuziasmul tinerilor au fost ingredientele unui eveniment reușit. . Mulțumim participanților, felicitări premianților și o vară frumoasă tuturor!

Citește mai mult »
Evenimente

Mesajul Meu Antidrog

      Vineri, 9 iunie 2023, am avut plăcerea de a premia cele mai bune lucrări de arte vizuale și eseuri înscrise în concursul Campaniei „Mesajul meu Antidrog”, desfășurată de Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș, în colaborare cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș. Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

Citește mai mult »