Evenimente Casa de Cultură a Studenților Mureș

Evenimente
Anca

Tabăra de Creație – Fotografie și Pictură, ediția a XII-a

„Rapsodii de toamnă…” Locație: Centrul de Vacanță Sovata II Perioada: 20-22 octombrie 2023 Cazare și masă – asigurate. Secțiuni: – Fotografie – Pictură Înscrierile: – până în data de 13 octombrie 2023 – prin completarea Fișei de înscriere și a GDPR-ului (documente atașate mai jos) – trimiterea prin e-mail a 2 fotografii cu lucrări personale

Mai multe »
Evenimente
Anca

Curs de dansuri populare!

Casa de Cultură a Studenților dă startul unor noi înscrieri studenților pentru a învăta arta dansului popular. Cursurile incep de la 1 septembrie ora 19:00!!! Înscrieri la sediul CCS Târgu Mureș din str. Nicolae Grigorescu nr. 19, et 1 sau pe e-mail: ccstargumures@gmail.com Detalii la telefon 0787.565.338 sau la nr. tel. coordonator Cursurile sunt Gratuite

Mai multe »
Evenimente
Anca

Concurs de pescuit – Fir Întins

Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș a organizat în data de 19 iulie 2023 concursul de pescuit „Fir întins”, ediția a XIII-a. Acțiunea s-a desfășurat la frumoasa locație „Pescăria Gliga” din Voivodeni. Vremea frumoasă și entuziasmul tinerilor au fost ingredientele unui eveniment reușit. . Mulțumim participanților, felicitări premianților și o vară frumoasă tuturor!

Mai multe »
Evenimente
Anca

Mesajul Meu Antidrog

      Vineri, 9 iunie 2023, am avut plăcerea de a premia cele mai bune lucrări de arte vizuale și eseuri înscrise în concursul Campaniei „Mesajul meu Antidrog”, desfășurată de Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș, în colaborare cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș. Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

Mai multe »
Evenimente
Anca

Movie Time

    Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină Dentară, a organizat in seara zilei de 7 iunie 2023 un eveniment de vizionare de film, Movie Time.    

Mai multe »