Tabere 2011

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, respectiv Direcţia pentru Studenţi organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc „TEI”, în perioada 13 iulie – 10 septembrie, Programul „Tabere Studenţeşti Tematice ”.

Studenţii beneficiază de 7880 de locuri în taberele tematice, în 10 serii de 5 zile, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadrul organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive. În perioada taberelor tematice studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare, masă, precum şi program de activităţi tematice, ce oferă cadrul optim de petrecere a timpului liber într-un mod stimulativ pentru interacţiune şi dezvoltare personală.

15% din locurile de tabără sunt alocate pentru cazuri sociale, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale.

Studenţii vor completa şi depune o cerere tip , pentru acordarea unui loc de tabără, la secretariatele facultăţilor în perioada 17 – 23 iunie.

 anexa1       anexa2            sectiunea 1    

 sectiunea 2    Fisa Inscriere      metodologie     

     Declaratie pe proprie raspundere Anexa 5      

    Ordin privind aprobarea metodologiei