Perioada 27-29 septembrie 2019

Locația: Sovata

Înscrieri până în data de 23 septembrie 2019

  • online aici
  • la sediul Casei de Cultură a Studenților din Tg. Mureș.

NOTĂ:

Pentru înscriere trebuie completată fișa de înscriere și să se trimită pe adresa de e-mail ccstargumures@gmail.com 2 lucrări propii

– 2 fotografii sau 2 desene/picturi (fotografiate)

În funcție de fotografiile primite, se va face o selecție a participanților, locurile din tabără fiind limitate.

Transportul, cazarea și masa vor fi suportate de către organizatori.

Detalii

  • la telefon 0265.216.066 sau
  • prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Tabăra de creație Foto – Pictură „Septembrie, simfonia culorilor”, la adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com

Ne adresăm tinerilor, în special studenților, care sunt atrași de arta fotografică sau/și iubesc pictura.

Trăind într-o lume digitizată, în care, probabil nu există tineri fără telefoane mobile dotate cu camere foto tot mai performante, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia, dar câți au studiat, arta fotografică?

Există persoane care iubesc pictura, dar nu au îndrăznit niciodată să picteze ceva. Unii nu știau de unde și cum să înceapă. Alții nici nu s-au gândit, că ar putea crea ceva frumos, cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele.

Dorim să oferim studenților și tinerilor ocazia de a învăța, cât mai multe despre arta fotografică și despre pictură. Vom pune accentul pe înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina și nu în ultimul rând pe creativitate.

Cadrul natural de la Sovata, în cromatica toamnei, ne îndeamnă spre visare, muzică și frumos. Toamna este despre frunze, copaci, culori, lumini, iubire, muzică, doruri și cuvinte. Foșnetul frunzelor, ca sunet inconfundabil al toamnei, este o melodie minunată, iar culorile ei explodează într-o adevărată simfonie.

Pentru a compune propria simfonie a culorilor și a creea ceva original, se poate încerca o abordare mai modernă a toamnei, respectiv o combinare a stilurilor artistice. Fotografiile și picturile, nu vor fi simple crâmpeie de toamnă, ci adevărate simfonii ale culorii.

Vă așteptăm!

Categorii: Evenimente