Conceptul ,,SuneTrup” își propune să cerceteze și să exploreze zona de ,,teatru-dans”. Idea de la care a pornit proiectul a fost stabilirea unei conexiuni pe baza de improvizație între muzică și mișcare.

Synopsis – O formă de viață transpusă prin muzică și mișcare. Un univers
aparte care îmbracă cămașa vieții pornind de la cele patru elemente care definesc existența și sunt regăsite pretutindeni și anume apa, aerul, pământul și focul. O nouă formă de existență, iar cum mai exact va lua naștere și cum se manifestă această formă de viață și mai ales care va fi evoluția sa o vom putea urmări în episoadele propuse.

Fiecare episod va avea ca temă, influența unui element clasic asupra relației dintre dans, actor și muzician.

Primul episod, ” Apa”, va urmări să prezinte cum ia naștere acest univers, ce produce mai exact această explozie care va pune în mișcare elemtentele existente. Simbioza dintre sunet și corp, muzică și mișcare transpusă într-un spațiu nedefinit, o viziune amplă și sugestivă a percepției creative a nașterii universului.

Așadar, vă invităm să urmăriți cum începe povestea, cum evoluează și ce urmează să se întâmple într-o lume creată doar din muzică și mișcare.

Episodul 1 – „Apa”

La acest episod au contribuit după cum urmează:

1. Dansactor – Radu Anastas

2. Compozitor și intrumentist – Victor Moldovan

3. Filmare și montaj – Rab Zoltan

Categorii: Evenimente