Casa de Cultură a Studenților din Tg. Mureș organizează prima ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară Armonii muzicale, în perioada 26-28 octombrie 2018, la Sala de spectacole „Mihai Eminescu”.

Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară este creat ca o manifestare cultural artistică, adresată tinerilor iubitori de muzică ușoară cu calități interpretative.

Acest festival concurs își dorește depistarea și promovarea tinerelor talente românești și nu numai.

Concursul de Muzică Ușoară va începe vineri, 26 octombrie 2018, de la ora 18:00. La concurs pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani care respectă regulamentul festivalului.

La această ediție avem secțiunea Interpretare, la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română.

Juriul va fi alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare. Sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu ora 18:00, va avea loc Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați. Se acordă locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului.

Invitați:

  • Diana Vascul – UMFST
  • Radu Anastas – UAT
  • ACOUSTIC BASTARDS

INTRAREA  LIBERĂ!

Categorii: Evenimente