Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș va găzdui în data de 27.06.2020, ora 19 :00 spectacolul ”Ego sum…”, în condițiile impuse de pandemia covid-19.
Numărul persoanelor prezente la acest spectacol va fi de 6, iar pe cei ce doresc sa participe îi rugăm să facă în scris o solicitare. Spectacolul se va relua în funcție de solicitări.

Foto afis: Ionut Stoinea

Ego Sum… :
Lucifer, în postură de om al străzii, încearcă să înțeleagă de ce fiul omului este încă iubit, iar el nu. În același timp îi arată lui Dumnezeu cât de imperfectă este creația sa, omul, prin intermediul spectatorilor. ”Ego Sum…” este un spectacol îndrăzneț în care atât publicul cât și interpretul, sunt scoși din zona lor de confort: spațiu neteatral (lipsa scaunelor, publicul la același nivel cu actorul), interacțiune directă cu publicul și liberul arbitru de a acționa asupra desfășurării spectacolului. Toate acestea, doar pentru a scoate în evidență ușurința cu care acceptăm răul în viețile noastre dincolo de orice dogme religioase și fără ca măcar să realizăm acest lucru.


Concept și interpretare: Marian Vultur.

Categorii: Evenimente