“Concert de birou” în pandemie… Da, în pandemie… și da, concert de birou. Cum? Simplu, cu multă pasiune și dorința de a exprima “frumosul”.
Prin CCS Târgu Mureș am reușit să iau parte la acest proiect superb și pot spune că a fost unul din cele mai emoționante și inedite momente pe care le am trăit din punct de vedere muzical.
Pentru o seară, biroul directorului a fost transformat într-o sală de concert. Eu, un pian, șase oameni și muzica. De atât a fost nevoie pentru a putea creea un moment frumos și plin de bucurie… o bucurie care cel puțin mie mi-a umplut sufletul de căldură … să văd oamenii din fața mea zâmbind, ascultând,iar mai apoi cântând cu mine. În acest cadru restrâns am reușit să mă simt mai aproape ca niciodată de public, să simt că trăiam cu toții ceea ce eu am cântat și exprimat prin muzică.
Mai pe scurt: diferit, inedit, de neuitat!

@Alexandra Salajan

Alexandra Sălăjan, studentă la medicină, voluntar și colaborator al Casei de Cultură a Studenților din Tg. Mureș are un suflet de o sensibilitate aparte și este un OM talentat, un OM frumos.

O puteți urmări la emisiunea de la City TV Târgu Mureș, accesând link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/watch/?v=682358405954188

CCS Targu Mures si Alexandra Salajan“Concert de birou” în pandemie… Da, în pandemie… și da, concert de birou. Cum?…

Publicată de Ccs Tg Mures pe Miercuri, 29 iulie 2020
Categorii: Evenimente