Cercul de fotografie a crescut, iar odată cu creșterea lui, a primit un nume nou: „PhotoArt LAB” și o pagină de facebook. (clik link-ul de mai jos).

Fotografia în ochii noștrii:

Zi după zi uităm să ne oprim din alergarea nostră pentru a ne bucura de lucruri mărunte precum: zâmbetul unui om; culoarea unei flori; privirea inocentă a unui copil; arhitectura unei clădiri; un copac….Ce bine că există arta. Despre arta fotografică este vorba în cele ce urmează.Privind o poză suntem elemente ale altei lumi, chiar și pentru câteva secunde, atenția este îndreptată spre subiect.

Cine suntem noi?

Un grup de entuziaști ai fotografiei cu vârstă cuprinsă într-e 0 și 100 ani. ))

Care este obiectivul nostru?

Să vă expunem lumii reale în care cu toții trăim, o lume în care coexistă frumosul și urâtul pentru a crea un produs unic, artistic.

”Ce este fotografia pentru mine?” este o întrebare la care am încercat să găsim un răspuns pe care fiecare dorește să îl spună și celorlalți.

”Pentru mine fotografia este o nouă provocare.” (Diana)
”Pentru mine fotografia e … o picătură de timp, inpregnată de gustul și aroma prezenței. Un moment de profundă conștientizare, este drumul inimii către ochi și deschiderea acestuia spre lumina lumii, spre lumea luminii.” (Brândușa)
”Pentru mine o fotografie poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. O clipă poate exprima stări, o poveste, o viață.” (Andreea)
”Faptul că poți fotografia este unul din cele mai frumoase lucruri care ți se poate întâmpla.” (Levente)
”Pentru mine fotografia înseamnă arta de a crea amintiri într-un mod creativ.” (Roxana)
”Pentru mine fotografia este modul de a transpune o realitate a ta, ceea ce vezi și cum vezi, într-un lucru ce poate fi văzut de toată lumea.” (Iulia)
”Fotografia este uneori o modalitate de a evada într-un colț de natură unde regăsesc liniștea și frumusețea iar alteori observ situații, oameni, obiecte ce transmit un mesaj, o emoție, inspirație pe care la rândul meu doresc să o împărtășesc cu ceilalți.” (Monica)

 – 2018 –

Trăim într-o lume digitizată, în care toată lumea își face și face FOTOGRAFII. Unii fac poze pentru că e la modă să postezi online tot ce faci și ceea ce ai în jur, alții fac fotografii pentru a avea amintiri din momentele minunate ale vieții, alții o fac pur și simplu din pasiune pentru fotografie. Indiferent care este scopul, e important să ai cu cine să împărtășești realizările tale și cel mai important, este să ai pe cine să întrebi ceea ce nu știi, dar te interesează. 

Cercul de Fotografie „Clipe… în imagini, din imagini” a luat ființă din dorința tinerilor studenți, pasionați de arta fotografică, de a avea un loc unde să se întâlnească și cu cine să discute despre această pasiune frumosă. 

Casa de Cultură a Studenților din Tg. Mureș, împreună cu specialiști ai artei fotografice, a creat Cercul de Fotografie „Clipe… în imagini, din imagini”, pentru voi, iubitorii de frumos, cei ce imortalizați clipele, ca imagini pentru eternitate. 

Vă așteptăm cu drag!

ÎNSCRIERI:

  • ONLINE 
  • la Casa de Cultură a Studenților (str. Nicolae Grigorescu nr. 19, et. 1)
Categorii: Evenimente