Mai multe fotografii de la Concursul de Orientare Turistică puteți vizualiza AICI

Anul acesta avem plăcerea de a vă invita la Ibănești primăvara. 

Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş, organizează în data de 13 aprilie 2018 „Concurs de Orientare Turistică”. Activitatea se află la cea de-a VIII-a ediție și se va desfășura în localitatea Ibănești, jud. Mureș, pe Platoul Fâncel.

  • Proba de concurs constă în parcurgerea unui traseu marcat, dintr-o zonă împădurită. Concurenţii vor primi din partea organizatorilor, hărţi pentru orientare cu zona traseului de concurs. Traseul marcat va avea un număr fix de posturi, care sunt obligatorii de atins. Departajarea concurenţilor se va face în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Concurenții vor beneficia de instructaj de specialitate, înainte de începerea concursului. Premiile oferite constau în diverse obiecte și articole sportive.   
  • Plecarea va avea loc vineri 13 aprilie, ora 800, din faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Tîrgu Mureș.
  • Înscrierile se pot face ONLINE (clik pe ONLINE) până în data de 10 aprilie 2018, participarea fiind limitată la 50 de locuri.
  • Costurile pentru masă și transport vor fi suportate de către organizatori.    
  • Evenimentul se adresează studenţilor, tinerilor şi elevilor.                                           

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-216066 sau prin e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Orientare Turistică”.

Categorii: Evenimente