Vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu orele 18:00, Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș, va fi în strai de sărbătoare.

Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş, aniversează în luna noiembrie 50 de ani de la înființare, ani în care a contribuit la viața culturală a orașului cu nenumărate acțiuni culturale, artistice și sportive.

Luna noiembrie va fi luna aniversară a CCS Tg. Mureș. Vom organiza mai multe evenimente în decursul acestei luni, printre care și ediția specială a XX-a, a Festivalului Național Studențesc de Satiră și Umor, cel mai amplu și mai semnificativ eveniment patronat de instituția noastră.

Gala Aniversară a 50 ani de CCS Tg. Mureș, va reuni toate generațiile care au făcut parte din „familia” CCS Tg. Mureș: directori, referenți, consilieri, profesori și alți angajați, trupe de dans, trupe de umor, organizații studențești, voluntari și toți cei care au fost alături Casei de Cultură a Studenților din Tg. Mureș de-a lungul timpului. Toți invitații se vor bucura de o primire călduroasă și vor fi omagiați în cadrul spectacolului aniversar.

Vă așteptăm cu drag, să vă bucurați alături de noi la spectacolul aniversar din 22 noiembrie 2019, orele 18:00, la Sala de spectacole „Mihai Eminescu”. INTRAREA va fi LIBERĂ!

Categorii: Evenimente