Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureș are deosebita plăcere de a vă invita în perioada 9-11 decembrie 2016, la cea de-a X-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans – Duete „Paşi în Doi”. 

Competiția se va desfășura în Sala Mare a PALATULUI CULTURII din Tîrgu Mureș, vineri 9 decembrie 2016 începând cu orele 19.00, iar sâmbătă 11 decembrie 2016 de la orele 17.00 va avea loc spectacolul de gală și festivitatea de premiere.
Organizatorii își doresc să iniţieze spectatorii în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă şi să ofere publicului un spectacol – concurs de înaltă clasă.
La această ediție aşteptăm studenţi din 10 centre universitare din țară (Cluj Napoca, Sibiu, Iași, Petroșani etc.).
Concursul se desfășoară și descoperă şapte genuri ale dansului:
– Contemporan;
– Dans de caracter ( rusesc, indian, spaniol, napoletan, chinezesc, polonez,
unguresc, tribal );
– Show-revue ( ex. Musical , cabaret, dans de revistă ) ;
– Street dance – sincron (nu se admit battle-uri );
– Dans de modă ( tango argentinian – escenario, salsa, bachata, kizomba, merengue );
– Inedit ( ex. robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing ); fiind jurizat de specialiști în domeniu, iar la final se vor acorda trofee și premii câştigătorilor.Vă aşteptăm cu drag!

Pasi in 2_2016

 

Regulament Pasi in Doi

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureș cu sprijinul Consiliului Județean Mureș în perioada 9 – 11 decembrie 2016 cea de-a X-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans – Duete „Paşi în Doi”.
Anul acesta va avea loc o ediție aniversară, iar experienţa acumulată ne face să credem că şi de această dată, evenimentul va avea un real succes. Păstrându-ne tradiţia, dorim ca Festivalul Naţional Studenţesc de Dans Duete „Paşi în doi” să iniţieze spectatorii în lumea diferitelor tipuri de dans, să atragă şi să ofere publicului un spectacol – concurs de înaltă clasă.
Competiția se va desfăşura vineri, 9 decembrie 2016, începând cu orele 2000, iar sâmbătă, 10 decembrie 2016, de la orele 1700, spectacolul de gală și festivitatea de premiere, momente care vor avea loc pe scena sălii de spectacole a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș.
Genurile prezentate în concurs sunt:
– Contemporan;
– Dans de caracter (rusesc, indian, spaniol, napoletan, chinezesc, polonez, unguresc, tribal, samba);
– Show-revue (ex. Musical, cabaret, dans de revistă) ;
– Street dance – sincron (nu se admit battle-uri);
– Dans de modă (tango argentinian–escenario, salsa, bachata, kizomba, merengue);
– Inedit (robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing );
Juriul va acorda locurile: I, II, III și „Trofeul festivalului” pentru cea mai bună trupă cu cea mai reușită și originală realizare coregrafică.

Vă aşteptăm cu drag!
INTRAREA ESTE LIBERĂ

Întocmit
Referent cultural – CCS Mureș
Daciana Antoaneta PETCU

Afis Pasi in doi