Casa de Cultură a Studenţilor Târgu Mureş, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență Mureș, organizează în data de 29.03.2015, ora1000proiectulFii informat! Salvează vieti!” desfășurat  la sediul instituției (str.Nicolae Grigorescu nr. 19 ).

Cursul va avea o parte teoretică urmată de o demonstrație practică pe manechine.

Proiectul “Fii informat! Salvează vieți!” a luat naștere în urma conștientizării faptului că populația din România nu a realizat pe deplin rolul pe care îl au în rezolvarea unei situații de urgență, astfel cunoștințele cu privire la măsurile de prim ajutor sunt minime sau inexistente în rândul publicului larg. Și chiar dacă unii au realizat importanța cunoașterii acestora, (în momentul în care ei însăși au fost puși în fața unei situații de urgență), nu prea sunt programe de educare care să fie adresate întregii populații.

Astfel prin acest proiect oferim șansa tuturor locuitorilor din Tîrgu- Mureș să învețe manevre de bază simple care pot fi efectuate de persoane fără pregătire medicală și care fac diferența între viață și moarte.

Proiectul se desfășoară cu sprijinul SMURD Mureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al Județului Mureș.

               Informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0265.216066 
sau la adresa de e-mail/site ccs.targumures@mts.ro; www.ccsmures.ro; www.osmu.ro .

Pentru  înscrieri online accesați următorul  link:  http://goo.gl/36TcEi