Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureş organizează în perioada 29-31 mai 2015 Festivalul Național Studenţesc de Dans Duete ”Pași în 2”, ediția a IX-a, ce se va desfăşura în sala de spectacole a Centrului Cultural “Mihai Eminescu”.

Concursul se va desfășura pe următoarele genuri: contemporan, dans de caracter (indian, spaniol, tribal, etc.), show revue (musical), street dance, dans de moda(tango argentinian-escenario,salsa) și inedit (robotic, rock and roll acrobatic, west coast swing)

Festivalul se va bucura de particparea trupelor de dans din casele de cultură studențești din țară (Brașov, Cluj Napoca, Pitesti, Iași, Alba Iulia, Sibiu, Petroșani, și Târgu Mureș).

Festivalul oferă posibilitatea studenţilor care activează în trupe de dans, de a se manifesta pe plan artistic, de a-şi valorifica talentul si concepţia coregrafică.

Juriul format din specialiști, va acorda locurile I, II, III. De asemenea  există posibilitatea acordării și altor premii speciale pentru originalitate și realizare coregrafică.

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

Vineri        29 mai ora 1800   – Concurs
Sâmbătă   30 mai ora 1800   – Gala de Premiere
 

Intrarea este liberă!

AFIS DANS