Fotografia inseamna sa fii la locul potrivit, in momentul potrivit!  Dacă îţi place fotografia şi vrei să te faci remarcat, acum ai toate şansele.
Casa de Cultură a Studenţilor Târgu Mureş, în parteneriat cu Primăria Tîrgu Mureş si Foto Club Marx Jozsef, organizează în perioada 1- 9 Octombrie 2014 Concurs de fotografie Blitz! În Tîrgu Mureş …, eveniment cu tradiţie.
Acest concurs doreste să sprijine accesul tinerilor la arta fotografică şi să încurajeze promovarea valorilor şi tradiţiilor targumureşene prin fotografie.
–  1-7 octombrie 2014 – Completarea fişei de înscriere şi trimiterea fotografiilor pe adresa de mail ccs_tgmures@yahoo.com  sau personal la sediul institutiei (Str. N. Grigorescu, Nr.19, etaj 1)
–   8 octombrie 2014 – Jurizarea fotografiilor la sediul instituţiei
–   9 octombrie 2014 – Premierea celor mai bune fotografii

Concursul se va desfăşura pe 3 secţiuni:
-Peisaj DIURN
-Peisaj NOCTURN
-Imagini în MIŞCARE
Proiectul se adresează elevilor, studenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 17 şi 35 de ani atraşi de arta fotografică.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265.216066 sau prin e-mail cu subiectul Concurs de fotografie Blitz ! In Targu Mures… la adresa ccs_tgmures@yahoo.com.

Regulament concurs foto

Fisa inscriere concurs foto 2014

 

afis tabara foto sept 2014