În data de 28 septembrie 2013 Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș organizează ”Festivalul Național  de Breakdance”– Get Down- Ediția a IV–a.

Festivalul- concurs de breakdance este conceput ca o manifestare cultural-artistică, care se adresează tinerilor și studenților amatori de breakdance din cadrul caselor de cultură studențești.

Acest festival urmărește readucerea, mai consistentă, în actualitate a acestui gen (battle) și încurajarea talentelor în materie de dans.

La această competiție vor concura trupe din: Argeș, Iaşi,  București, Brașov, Cluj, Galați, Petroșani, Sibiu, Timișoara și nu în ultimul rând Târgu Mureș având posibilitatea de a participa la următoarele secțiuni: 3vs 3, 1vs1.

Juriul concursului va include specialiști în domeniu desemnați de organizator,  care va evalua concurenții după următoarele criterii: originalitate, valoare interpretativă, impresie artistică, compoziție coregrafică și dificultate.

Trupele câștigătoare vor primi diplome și premii.

Pe tot parcursul show-ului va mixa DJ RAFFU.

Festivalul  se va desfăşura în  CLUB  JAZZ & BLUES de la ora 1600.

Intrarea este liberă!

Vă aşteptăm!

 

Breakdance afis

Regulament

1. Concursul de breakdance ” Get Down!”  se va desfășura în perioada 28 septembrie 2013 în Clubul Jazz & Blues din Târgu Mureş.

2. Casa de Cultură a Studenţilor Târgu Mureş va suporta cheltuielile de cazare şi masă pentru trupele de dans participante la festival.

3. Genul concursului va fi battle, iar acesta se va desfăşura pe două secţiuni astfel:

–       3 vs 3

  • dacă sunt mai mult de 16 trupe înscrise, battle-urile de calificări vor ţine 5 minute.
  • în stadiul calificărilor nu sunt permise routinurile.
  • după ce se determină cele 16 trupe battle’ul se face în sistem piramidal.

(16crews – 8min/battle, 8crews – 10min/battle, 4crews/finala – 12min/battle)

  • fiecare trupa include 3 membri.

–       1 vs 1

  • dacă sunt mai mulţi de 16 participanţi, se vor ţine şi battle-uri de 3 bboys ( 1 vs 1 vs 1)

4. În concurs vor putea participa trupe formate din elevi, studenţi şi tineri cu vârsta minimă de 14 ani şi maxim 35 de ani.

5. Pentru participanții minori , organizatorul solicită acordul scris al ambilor părinți.

6.  Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea în concurs a persoanelor care au consumat băuturi alocolice sau au un comportament necorespunzător.

 

 

7.  Juriul festivalului va cuprinde specialişti în domeniu desemnaţi de organizatori care vor urmări următoarele criterii:

– compoziţie coregrafică

– originalitate

– impresie artistică

– valoare interpretativă

8. Toți participanții vor declara pe propria răspundere că sunt apți din punct de vedere medical pentru efort și că nu suferă de boli cronice. Răspunderea pentru eventualele accidente din timpul competiției aparține exclusiv participanților.

9. Organizatorul se obligă să asigure trupelor participante la festival condiţiile optime pentru buna desfăşurare a aptitudinilor artistice, ale acestora.

10. Fiecare trupă este obligată să completeze fişa de înscriere şi tabelulul nominal cu persoanele participante la festival până la data de 16 septembrie 2013( nu se admit în concurs persoane care nu s-au înscris până la data limită).

 

Relații suplimentare la numerele de telefon : 0265-216066 sau la 0742 349 123.

Notă: Prezentul Regulament nu poate fi modificat decât cu acordul organizatorilor.