orientare turistica2

Casa de Cultură a Studenţilor Tg. Mureş organizează in perioada 10-11 octombrie „Concurs de Orientare Turistică”  în localitatea Ibăneşti, din judetul Mures,  pe  Platoul Fancel. Proba de concurs constă în parcurgerea unui traseu marcat într-o zonă împădurită, departajarea concurenţilor făcându-se în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Concurenţii vor primi din partea organizatorilor hărţi de orientare ale zonei pe care va fi marcat traseul de concurs.

Plecarea va avea loc joi 10 octombrie, ora 8.00 din faţa Casei de Cultură a Studenţilor , iar cazarea participanţilor se va face la  Tabăra Lăpuşna. Evenimentul se adresează în special  studenţilor , elevilor şi tinerilor . Înscrierile se pot face până în 8 octombrie, participarea este limitată la 50 de locuri. Costurile pentru masa, cazare si transport vor fi suportate de către organizatori.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265 -216066 sau trimitand un e-mail la adresa ccs.targumures@mts.ro cu subiectul „Orientare Turistică”.